Prieteni…

Posted: mai 3, 2010 in Aberatii..

Citeam acum cateva zile un status: ” Nu exista prieteni, ci doar momente de prietenie”.  Cat de adevarata poate fi fraza asta… In ziua de azi nu mai gasesti prieteni adevarati. Azi poti spune ca iti este cel mai bun prieten, maine poti spune ca il urasti.

Am ajuns sa-mi schimb foarte multi prieteni. De ce prietenii din copilarie pe care ii aveai acum s-au indepartat foarte mult de tine?  De ce prietenii nu raman in timp? Uneori mi-as dorii ca sa am iar prieteni ca cei din copilarie, dar acum totul s-a schimbat….toti ne schimbam. Prietenii de acum cativa ani nu iti mai sunt prieteni azi. In ultimul timp am inceput sa cunosc multe persoane noi, care acum pot spune ca imi sunt prieteni, dar nu sunt convisa ca vor mai fi si pe viitor.

Prietenii sunt aceia care iti spun in fata ce au cu tine, nu cei care prefera sa se departeze de tine fara sa iti spuna motivul. Prefer sa mi se spuna verde in fata, nu sa aflu din alte parti.

Stiu ca eu sunt de vina pentru tot, eu sunt de vina ca ofer incredere unor persoane si nu primesc nimic la schimb. Eu nu sunt ca ei. Eu nu pot mintii in fata o persoana. Am ajuns sa tin mult la anumite persoane care chiar nu merita asta. Si ce am primit in schimb pentru asta?…. doar indiferenta, atat. De ce exista persoane care isi varsa sufletul pe tine, dar cand vrei sa le zici ceva despre tine se fac ca nu aud? Toti vor sa ii asculti, sa le dai sfaturi, dar daca le ceri un sfat iti zic repede ca au treaba. Am ajuns sa am din ce in ce mai putin prieteni carora le pot spune ce am pe suflet. Chiar foarte putini… Pe unii nu ii intereseaza, ii intereseaza sa ii asculti pe ei, dar ei pe tine nu. Dar exista si persoane(foarte rar gasesti) care te asculta cu adevarat si iti dau sfaturi . Exista si persoane pe care le intereseaza cu adevarat de tine….

Multumesc Alex, Ramo(gaina) si Serdar ca imi sunteti alaturi.

P.S.: I miss you,dar  stiu ca mai sunt doua saptamani pana te intorci:(

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s